Onze Complete Ylang Ylang Essentiële Olie brengt het beste van de natuur binnen handbereik dankzij onze duurzame keten.
Label Landema: Gecultiveerd op onze boerderijen
Land van productie: COMOREN
Land van oogst: COMOREN
Plantdeel: Bloem
Samenstelling: 100% Puur, natuurlijk en integraal.
Geurovertonen: zuur, bloemig, fruitig, groen
Gecertificeerd en verpakt in onze ateliers in Frankrijk
Cultuur
Oorspronkelijk uit de Molukken in het oosten van Indonesië, is Ylang Ylang een reizende bloem met vele verhalen. Deze tropische boom, behorend tot de magnoliafamilie, met zijn betoverende geurige bloemen, heeft door de eeuwen heen de zintuigen van mensen betoverd. Van de ontdekking door een Duitse zeeman tot de verspreiding over de eilanden van de Indische Oceaan, heeft Ylang Ylang grote parfumeurs en liefhebbers van exotische geuren geïnspireerd.
Wij verbouwen ylang ylang op onze boerderijen in de Comoren en op Madagaskar.
Ref:YLANHE2
Productfamilie:YLANG
Type extract:Essentiële olie
INCI Cosing:100% CANANGA ODORATA FLOWER OIL
Land van productie:COMOREN
Land van oogst:COMOREN
Plantdeel:Bloem
Categorie van gebruik voor particulieren:Ingrediënt
Botanische naam:Cananga odorata (Lam.) Hook.f. & Thomson
Samenstelling:100% Puur, natuurlijk en integraal.
Ingrediënten en allergenen:
Framboos, suiker, citroensap, gelatine: appelpectines.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 985/232 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 54 g
Eiwitten 0.9 g
Zout 0.01 g
Frambozenjam is een heerlijke fruitjam die de essentie van rijpe en sappige frambozen vastlegt. Deze levendige en smaakvolle jam viert de zoete en lichtzure kenmerken van deze heerlijke bessen.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 294
Peru behoort tot de meest bosrijke landen ter wereld; meer dan de helft van Peru is bedekt met bomen – en een groot deel daarvan is Amazone tropisch bos. Geen wonder dat Peru in de top 10 staat van meest biodiverse landen ter wereld.
Helaas zijn ontbossing en bosdegradatie ernstige problemen in Peru, veroorzaakt door monocultuur landbouw, mijnbouw, wegenbouw en illegale houtkap.
Omdat cacao groeit in agroforestry, biedt de teelt boeren de mogelijkheid om een inkomen te verdienen, terwijl ze bossen beschermen en biodiversiteit behouden. Peru Ucayali cacao is biologisch geproduceerd en gecertificeerd; er worden geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt.
Peru Ucayali cacao is afkomstig van Trinitario variëteiten. Het smaakprofiel wordt gekenmerkt door een gebalanceerd chocoladeachtig lichaam, laag in zuur, met opmerkelijke zoete tonen van karamel en noten en hints van fruitige smaken.
Na handmatige oogst brengen de boeren de natte cacaobonen naar een centrale fermentatie-eenheid.
Oorsprong: Peru
Regio: Centraal Amazonas
Variëteit: Trinitario
Hints: Karamel, nootachtig, fruitig
SKU: 5430002193212
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g
In alle geurmodi biedt deze absolute noten van groene thee die evolueren naar tabakstinten, altijd goed gemarkeerd door het thee-effect. Zeer relevant in combinatie met cederhout of in frisse colognes, is ze behoorlijk volhardend. Aroma's Deze extract brengt fruitige aroma's in dranken of theeën, met noten van hooi, bloemen, honing en tabak.
Ref:P00548655000
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Kastanje, vanille, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 974/227 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 43 g
Eiwitten 1.2 g
Zout 0.01 g
Presentatie van onze kastanje- en vanillejam, een weelderige mix die de rijke, nootachtige essentie van kastanjes combineert met de warmte en zoetheid van vanille.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 416
Dit extract biedt een zeer lineaire tabaksimpact. Het combineert goed met fern- en cologne-akkoorden en brengt opmerkelijke zoete en honingachtige nuances.